opc_loader

Over MEGA MEDIA Groep


MEGA MEDIA is een ontwerpstudio- en projectbureau voor de interieurbranche. We zijn vindingrijke makers, met expertise om custom design vloer- en wandbekledingsideeën toe te passen binnen de juiste context. We adviseren, ontwikkelen en realiseren zowel zakelijke als particuliere projecten in binnen- en buitenland. We zijn gespecialiseerd in artistieke maatwerk XL-producties voor op muren en vloeren.

MEGA MEDIA
is een compacte, helder ingerichte organisatie met een vaste kern experts. Het team heeft diverse awards en nominaties gekregen voor creativiteit en ondernemerschap. Gecombineerd met een flexibele schil van externe medewerkers creëren wij wand- en vloerproducties en private labels op hoog kennis- en kwaliteitsniveau tegen een aantrekkelijk tarief.

Geschiedenis
MEGA MEDIA is al sinds 2003 actief in de markt met name in het vervaardigen van high-end grootformaat uitingen. De studio is altijd bezig met product development en digital design van hoge klasse.


 

MEGA MEDIA heeft inmiddels 2 Awards in de wacht gesleept!
​Hier zijn wij natuurlijk heel trots op. Het gaat om:

De Landelijke Creativiteit Award   &   Titel Flevolandse Zakenvrouw 2016

 

MEGA MEDIA Vennoot Aurelia Ebbe, tevens Flevolandse Zakenvrouw van het jaar, gaat in haar projecten voor vernieuwende ontwerpen van opvallende kwaliteit. Zij is een kei in het ontwikkelen van nieuwe beelden met hoge waarde. Aan de hand van ideeën  worden concepten doorontwikkeld tot thema's. Haar eigen artistieke collecties worden in binnen- en buitenland verkocht onder Private Label: La Aurelia ®. Designer Aurelia komt graag met u tot een uniek custom designed ontwerp voor in uw ambiance.
 MEGA MEDIA Managing Director / Founder Paul Ebbe zet de toon voor het imago van het bedrijf, sales, development en operations. Hij brengt beleving naar een hoger niveau en ontwikkelt nieuwe markten voor bestaande toepassingen. Door jarenlange ervaring binnen een breed visueel spectrum heeft Paul een high-end oog voor digital designing. Paul bouwt aan een groot reseller netwerk van contacten met zakelijke kwaliteit, persoonlijkheid en een hoge mate van drive om te ondernemen.
 WE SHIP WORLDWIDE WITH UPS         WORLDWIDE DELIVERY IN 1 WEEK        PLEASE EMAIL US FOR INQUIRIESContact

*